Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Denne hjemmeside drives og ejes af:
Babyshower ApS
Helgesvej 27
4160 Herlufmagle
CVR 32883443
TLF 7199 0101
info@babyshower.dk

Salg generelt
Sådan handler du i vores webshop

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. 
     Gå herefter til kassen. 
2. Indtast dine personlige oplysninger. 
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde. 
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik. 
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend 
     købet. 

Når du har gennemført et køb via vores website, modtager du en e-mail, der bekræfter det bestilte.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge. 

Priser
Alle priser på websitet angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger, men udover forsendelsesomkostningerne påløber der ingen ekstra omkostninger. Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland. 

Lager
De fleste af vores varer er lagerførte. Hvis du bestiller en vare, der ikke er lagerført, kontakter vi dig vedrørende leveringstid. Du kan vælge at vente på varen eller annullere din ordre. Bestilles en vare som ikke er på lager i webshoppen, sender vi som udgangspunkt først hele ordren når alle varer er på lager. Ønsker man sin ordre tilsendt i to eller flere forsendelser, er man selv ansvarlig for udgiften til fragten for ekstra forsendelser, uanset om man har betalt fragt eller ej på sin eksisterende ordre. 

Betaling 
Babyshower modtager betaling med kort, MobilePay, bankoverførsel og via EAN faktura. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Ved bankoverførsel fra udlandet, betaler du selv for gebyret på 50,00 DKK.
Babyshower krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med TELLER.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på 39,00 DKK. 
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. 
Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

EAN og GLN faktura 
Offentlige virksomheder, institutioner og private virksomheder kan betale med EAN nummer hos Babyshower (elektronisk NemHandels faktura). Ved valg af betaling, skal der blot og tastes EAN nummer og en digital EAN faktura vil blive sendt. Administrationstillæg 29,00 DKK. Kontaktperson navn skal opgives ved indtastning af adressen. Når kunder med EAN nummer først har købt en gang hos os, bliver de oprettet i vores system og kan herefter nemt købe via mail, telefon eller web-
shoppen.

Børnepenge
Som en udvidet service kan du hos Babyshower.dk bestille dine varer og få dem leveret hurtigt, men vente med betale til de næste børnepenge kommer. Du skal blot vælge betalingsmetoden ”Børnepenge-Kredit” og det er meget vigtigt, at du betaler med et gyldigt Dankort eller Visa/Dankort. Servicen koster et mindre gebyr på 39,00 DKK.
Datoerne for børnepenge er: 20. januar - 20. april - 20. juli - 20. oktober. Kommer pengene tidligere pga. weekend eller helligdage, trækkes beløbet på disse datoer.
Dvs. hvis du bestiller varer d. 13 marts - og benytter denne service - så sender vi varerne med det samme men pengene trækkes først d. 20. april.

Fragtpriser
Babyshower tilbyder gratis fragt ved køb for over 499,00 DKK. ved forsendelse til GLS pakkeshops i Danmark. Der beregnes et rimeligt fragtgebyr hvis du køber for under 499,00 DKK., eller hvis du køber produkter der er så store/tunge at de overskrider GLS grænserne for levering til pakkeshops. 
Priserne for levering af ordrer under 499,00 DKK er som følger:
Levering til GLS-pakkeshop 38,00 DKK
Levering ti erhvervsadresse 68,00 DKK
Levering til privatadresse 68,00 DKK
Priserne for levering af ordrer der overskrider max mål/vægt for GLS-forsendelser sendes med PostNord og varierer i pris afhængig af vægt. Beløbet er max 381,00 DKK for fragt til brofaste øer i Danmark.
Du vil altid blive oplyst om et evt. fragtgebyr inden du betaler for ord-ren.

Kontooverførsel
Hvis du har valgt kontooverførsel som betalingsmetode vil du pr. mail modtage en bestillingsbekræftelse med alle relevante oplysninger samt Babyshowers kontonummer. Når beløbet er registreret på vores konto afsender vi ordren til dig. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 3 bankdage fra din overførsel til beløbet registreres på Babyshowers konto.
Bemærk! Såfremt vi ikke har modtaget din indbetaling indenfor 2 uger, slettes din bestilling automatisk medmindre andet er aftalt.

Levering 
Vi afsender varer alle hverdage og leveringen sker ligeledes fra mandag til fredag. Vær opmærksom på at vi har 2 lagre, og det kan derfor forekomme at ordrer med flere forskellige produkter leveres i 2 forsendelser.
Ved valg af GLS pakkeshop, kan du afhente i den valgte pakkeshops åbningstid. Såfremt der er leveringstid, vil du få en mail vedr. dette. Babyshower sørger for levering med PostNord, GLS eller andet fragtfirma. De fleste pakker leveres i løbet af en hverdag efter afsendelse, når det blot er indenrigs i Danmark. PostNord benyttes kun til større forsendelser og vi kan derfor ikke levere til døgnbokse. Har du valgt GLS pakkeshop og er den valgte pakkeshop fuld, har GLS ret til at tage pakken med til nærmeste ledige pakkeshop.
Større pakker som f.eks. møbler og barnevogne bliver ligeledes sendt med PostNord eller GLS i det omfang det er muligt - ellers sendes de med fragtmand. Man skal være hjemme for at tage imod eller der skal være skrevet på forhånd, hvor pakken må afsættes. BEMÆRK det er på eget ansvar hvis man beder om at varen må stilles. Skal ordren gensendes vil der komme et yderligere fragtgebyr på forsendelsen. Pakker under 20 kg. leveres til den nærmeste GLS Pakkeshop, hvis du ikke er hjemme for at tage imod.
Genlevering: er der ingen til at modtage varen og der ikke er aftalt at varen må afsættes et sted, så vil varen blive forsøgt leveret igen efter ny aftale med dig. I så fald betaler du selv for den ekstra fragt til genlevering. 
Der er også mulighed for at få pakken afleveret på sit arbejde, det skrives blot i felterne under anden leveringsadresse. Ønskes varerne leveret en bestemt dato, kan dette skrives i tekstfeltet ved bestillingen.

Bemærk !!
Fragtfirmaet har som udgangspunkt kun pligt til at levere til din hoveddør. Hvis du f.eks. bor i en etageejendom - skal du selv sørger for at få det op på din etage, fragtmanden vil dog bære det ind i opgangen. Det har naturligvis kun betydning, såfremt du har købt større ting såsom møbler. Det er desværre ikke muligt at blive ringet op af fragtmanden inden levering.
OBS! vælger du at få leveret til en erhvervsadresse, skal der være nogen på adressen til at tage imod pakken - alternativt skal der gives besked til fragtselskabet om hvor på adressen pakken må afsættes. Meromkostninger i forbindelse med at dette ikke overholdes, står du selv for. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Babyshower naturligvis en ny leverance uden beregning.

- Særafhentning: det er muligt efter aftale at afhente de fleste varer 
   direkte fra vores lager, og derved slippe for fragtomkostningerne. 

- Færøerne, Grønland og udlandet: Vi leverer til hele verden. Fragtom
   kostningerne varierer fra land til land og fremgår under fragtomkost
   ninger inden betaling.

Ved større forsendelser til Grønland benytter vi Royal Arctic Line (RAL), og betalingen til RAL er inkluderet i det opkrævede fragtbeløb. Du vil altså ikke efterfølgende modtage en særskilt faktura fra RAL.
Grønland og lande udenfor EU er moms fritaget og momsen bliver automatisk trukket fra, når du går til betaling og vælger Grønland eller bopæl uden for EU.

Vi gør meget for at være en miljøvenlig webshop. Så i det omfang det kan lade sig gøre, genbruger vi papkasser, emballage, poser og fyld fra vores leverandører. Så du kan altså godt opleve at få en papkasse med vores leverandørers firmalogo eller tape på. For at spare plads og beskytte varer, når flere varer købes samtidigt, kan vi finde på at pakke flere varer sammen ned i den ene vares emballage.

Reklamationsret 
Babyshower yder 2 års reklamationsret til forbrugere i henhold til købelovens regler for varekøb, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke almindelig slidtage, fejl, eller skader der er direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Hvis din reklamation er berettiget kan varen efterfølgende returneres for reparation, ombytning, afslag i pris eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Babyshower returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Vi anbefaler at returneringen sker efter forudgående aftale med Babyshower. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
Fejl som er opstået fordi du som kunde har opgivet forkerte oplysninger til personliggjorte produkter dækkes ikke af Babyshower. Baby-
shower er ikke forpligtet til at oplyse om formodede fejl, men vi gør det i vides muligt omfang. 

Varen sendes til: 
Babyshower ApS
Lundsbjerg Industrivej 45
6200 Aabenraa
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
Ved køb af specialfremstillede eller tilpassede varer bortfalder fortrydelsesretten, med mindre varen har mangler eller er defekt. 

Fragtskader 
Når pakken ankommer er det vigtigt at du, INDEN du kvitterer for modtagelsen, undersøger om emballagen er beskadiget for at lette en evt. transportskadesag og vores videre muligheder overfor fragtfirmaet. Hvis den er det, bedes du på din kvittering angive hvad der er galt, f.eks. ”hul i emballagen” eller lignende. Hvis du undlader dette, kan transportselskabet overfor os frasige sig ethvert ansvar for transportskaden. Babyshower beder derfor om at du staks giver os besked om dette og meget gerne inden for 2 hverdage.
Desuden er det vigtigt, at du sørger for at gemme emballagen indtil du er sikker på, at varen ikke er beskadiget. Tag gerne et foto af emballagen, hvis den ser beskadiget ud, inden du pakker varen ud. 

Hvis ordren nægtes ved modtagelsen eller kommer retur til os som en ikke afhentet pakke eller der er oplyst mangelfuld adresse, hvis modtagernavn ikke står skrevet på postkasse eller døren eller hvis ordren ikke er afhentet, fratrækkes de reelle returudgifter vi bliver pålagt i denne forbindelse i det endelige returbeløb.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@babyshower.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
 
Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

1. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller 
     har fået et tydeligt personligt præg.
 
2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller 
   hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og 
     hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 
3. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computer
     software, som du har brudt plomberingen på.  

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varen sendes til:
Babyshower ApS
Lundsbjerg Industrivej 45
6200 Aabenraa
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Øvrige forhold 
Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.
 
Personlige oplysninger 
Når du laver en ordre hos Babyshower, indtaster du typisk navn, adresse, telefonnummer og emailadresse, og i visse tilfælde indtaster du måske en besked til os i bemærkningsfeltet. Disse oplysninger anvendes udelukkende til behandling af ordren. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
De vil på intet tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for trediemand, bortset fra de aktører, der er nødvendige for at behandle og følge op på ordren. Sådanne aktører kan f.eks være det anvendte fragtselskab, eller evt. en af vore leverandører i tilfælde af at varer eller reservedele skal sendes direkte til dig.

Hvis du betaler din ordre med kortbetaling, indtaster du naturligvis også dine kortoplysninger. Dette sker dog med en særligt krypteret formular der står i direkte forbindelse med kortudbyderen, hvilket betyder at Babyshower på intet tidspunkt har adgang til dine kortoplysninger. Vi lagrer dem derfor heller ikke.

Desuden indsamler vi tekniske oplysninger som sendes sammen med din ordre, såsom din IP-adresse, din browser-type, og om du bruger pc, tablet eller mobil. Disse oplysninger anvendes normalt udelukkende til statistikformål, men kan dog også bruges i en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes !

Personoplysningerne registreres hos Babyshower ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
De informationer, der lagres hos Babyshower, opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Babyshower. Oplysningerne opbevares i 5 år, hvilket er et krav ifølge bogføringsloven. Du har ikke mulighed for selv at logge ind og se de gemte oplysninger, men jf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning, hvis det ønskes og ikke konflikter med anden lovgivning. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@babyshower.dk
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Du har bl.a. mulighed for at bede systemet gemme dine egne adresseoplysninger til næste besøg, og til dette formål anvendes også cookies. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse cookies, kan du gøre dette via indstillingerne i din browser.

Hvis du har tilmeldt dig Babyshowers nyhedsbrev, vil din emailadresse være optaget på en mailingliste hos Babyshower, og du vil løbende modtage nyheder og anden information fra Babyshower. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som du ønsker, og ved framelding slettes din emailadresse fra mailinglisten.

Babyshowers databeskyttelsesansvarlige er Tine Sejberg. Spørgsmål vedrørende persondata og opbevaring af disse kan rettes til kundeservice på info@babyshower.dk.

Klagemuligheder
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på mail info@babyshower.dk eller telefon 71990101 alle hverdage mellem kl. 09:00 og 12:00. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Nævnenes Hus 
Toldboden 2 
8800 Viborg 
www.naevneneshus.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@babyshower.dk

Standardfortrydelsesformular
Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende

Til:
Babyshower ApS
Lundsbjerg Industrivej 45
6200 Aabenraa
E-mail: info@babyshower.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ____________________________________

Forbrugerens adresse:  _________________________________
                                       _________________________________

Forbrugerens underskrift: _____________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.10.2021
 
PERSONDATAPOLITIK

Generelt
Denne Persondatapolitik beskriver, hvorledes Babyshower ApS (”vi”, ”vores”, ”os”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.babyshower.dk. (”hjemmesiden”) Babyshower ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Hvilke personoplysninger vi indsamler, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen
Når du besøger vores hjemmeside, babyrum.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt at foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt at vise dig relevante tilbud.
Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.
Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.
Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra

Modtagere af Personoplysninger
Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en eventuelt anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi kan anvende eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder vil være databehandlere og under vores instruks og vil behandle data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af en aftale med os, og vil være underlagt fortrolighed om disse. Vi vil indgå skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.
To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Kopi af Google LLC's certificering kan findes her
Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her.

Dine rettigheder
Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten
Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til kontakt@babyrum.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning
I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på kontakt@babyrum.dk.

Retten til at klage
Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata
Oplysninger indsamlet om din brug af vores hjemmeside slettes senest, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i 5 år.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne. Vi gemmer dog dokumentationen for, at samtykket har været der, i 2 år efter du har tilbagekaldt samtykke til nyhedsbrev.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på vores hjemmeside vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Sikkerhed
Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger
Tine Engsbye Sejberg er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet under overskriften "Dine Rettigheder", kan du kontakte::

Babyshower ApS
Lundsbjerg Industrivej 45
6200 Aabenraa
info@babyshower.dk

Ændringer i persondatapolitikken
Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.

Versioner
Dette er version 1.0 af Babyshowers persondatapolitik dateret den 11.10.2021.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her

COOKIEPOLITIK

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som sendes til browseren og lagres der, så en hjemmeside kan genkende din computer. Alle hjemmesider kan sende cookies til din browser, hvis browserindstillingerne tillader det. Hjemmesider kan kun læse oplysninger fra cookies, de selv har gemt og kan ikke læse cookies fra andre hjemmesider. Der er to typer af cookies: permanente og midlertidige (session cookies). Permanente cookies gemmes som en fil på din computer i en længere periode. Sessionscookies placeres midlertidigt på din computer, når du besøger et websted, men forsvinder, når du lukker siden ned, hvilket betyder, at de ikke er permanent gemt på din computer. De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden, og cookies kan ikke skade dine filer eller øge risikoen for virus på din computer.


Hvad bruger vi cookies til?
Mange funktioner på en hjemmeside er afhængige af, at der placeres en cookie, når en bruger besøger en hjemmeside, så først og fremmest, sætter vi cookies for at have en funktionel side. Vi gør derudover brug af både 1. part og 3. part cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores side og tilbyde relevant markedsføring. Når der sættes en 3. part cookie, så betyder det, at vi har tilladt en tredjepart, som f.eks. et socialt medie, Google Analytics eller lign. at placere en cookie i din browser, når du besøger vores hjemmeside. De data der i den forbindelse indsamles, ser vi ikke hos os.

På vores side anvender vi følgende typer af cookies:

Nødvendige/Tekniske
Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. Som navnet angiver, har de kun teknisk betydning og dermed ikke nogen indvirkning på din privatsfære, idet de ikke registrerer, hvad du søger efter på andre hjemmesider.

Funktionelle
Funktionelle cookies anvendes for at huske dine brugerpræferencer ved at huske de valg og indstillinger du foretager på hjemmesiden, det kan f.eks. dreje sig om, hvilke præferencer du har i forhold til sprog og tekststørrelse.

Statistiske
Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside. De indsamlede oplysninger kan f.eks. indgå i analyser af, hvilke informationer der er mest populære på siden, så bliver vi opmærksomme på, hvad der skal være nemt at finde på siden.

Markedsføring
Markedsføringscookies indsamler oplysninger ved at følge dig på de enkelte hjemmesider, du besøger og kan siges at registrere de digitale fodspor, du sætter. Markedsføringscookies er derfor ”trackingcookies”. De indsamlede oplysninger bruges til at skabe et overblik over dine interesser, vaner og aktiviteter for at vise relevante annoncer for ting, du tidligere har vist interesse for. På den måde får du et mere målrettet indhold, eksempelvis i form af foreslået information, artikler og annoncer.


Oversigt over cookies:

Du kan altid slette cookies eller trække dit samtykke tilbage.

Du kan blokere eller slette cookies på denne hjemmeside ved at trække dit samtykke tilbage eller slå dem fra i din browsers indstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis cookies fravælges ellers slettes, kan der være funktioner og services, der ikke længere er anvendelige.

Du har altid mulighed for at trække dit samtykke til cookies tilbage ved at klikke her.

Du har også altid mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser (hvis du vil slette eller blokere tredjepartscookies kan dette kun ske ved denne metode)
Hvordan du gør dette, kan du læse nærmere om her: https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies
Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette eller blokere cookies i alle browsere.


Ændringer
Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere denne politik.